Mini forløb

Med mig som coach får du min fulde opmærksomhed gennem dine sessioner.

Vores 1. session vil have en varighed af ca. 1 ½ time, så vi kan lære hinanden bedre at kende. De efterfølgende sessioner vil normalt vare            ca. 1 times tid hver.

Inden vi mødes første gang, vil du modtage en mail med et spørgeskema fra mig, som jeg skal have retur inden vi mødes. Her vil du blive spurgt lidt ind til dig og de ting du er lidt udfordret af, og på den måde vil jeg allerede ”kende” dig lidt inden, så jeg kan arbejde sammen med dig mere i dybden allerede under første session.

Mellem de enkelte sessioner vil du have fået ”opgaver” som du skal arbejde med inden vi mødes gangen efter. Jeg vil også mellem vores sessions sende dig 1-2 mails hvor du vil blive ”holdt i hånden og spurgt ind til”, så du få får en følelse af at blive set og hørt i processen. Opgaverne vil tage udgangspunkt i hvor og hvilken situation du er i.

Altså.. igennem forløbet får vi kigget på dig og finder ind til kernen i dig og i den måde du står som dig i dit liv som bonusmor. Ser hvad der begrænser dig i at være hende du gerne vil være som bonusmor, finder måder hvorpå du kommer til at stå stærkt i dig og dit udgangspunkt fremadrettet.

Kan det klares på kun 3 sessioner ?

Tja… alt er relativt, men vi kan komme et stykke, og det kræver selvfølgelig engagement og arbejde af dig… jeg gør det ikke for dig, men lyser vejen op foran dig, så du kan gå vejen.

Men hvis er det ikke nok med 3 sessioner, så kan ekstra sessioner blot tilkøbes.

Hvad nu hvis jeg finder ud af at jeg kan nøjes med en session eller at det ikke rigtigt er noget for mig. Binder jeg mig så for alle 3 sessioner ?

Nej det gør du ikke, men du vil blive opkrævet for en første session á kr. 1200,00 (1 ½ time)

Jeg føler ikke jeg har råd til et forløb ?

Her kunne jeg lidt frækt skrive: har du råd til at lade være ?

Og det er blot fordi jeg ved, hvor meget værdi det har at få styr på tingene, så det ikke bliver ved med at være noget skidt. Men jeg er selvfølgelig opmærksom på at det kan være en større udskrivning, så derfor er det muligt med ratebetaling.

Hvor tit skal vi mødes, for jeg har ikke så meget tid at gøre godt med ?

Ca. 2-3 uger mellem hver session vil være et godt udgangspunkt. Du går ikke fra en session uden en opgave/noget du skal arbejde med, så derfor skal du også have lidt tid imellem.

Andre forløb

Blade

Længerevarende forløb

Individuel coaching

1 times coaching kr. 980,00

Klippekortsordning:

5 timer klip      kr. 4.695,00  (939,-)
10 timers klip  kr. 8.900,00 (890,-)

Mulighed for ratebetaling.

Blade

Værdiafklaringsforløb

Individuel coaching

3 sessioner af ca. 1 times

varighed

Kr. 2.995,-

Pris ifm. andet forløb kr. 2495,00

Mulighed for ratebetaling

Book en aftale

Tryk på linket nedenfor og book en 30 min. afklarende samtale, så finder vi sammen ud af om jeg vil kunne hjælpe dig tilbage på rette vej i forhold til at blive den bonusmor du ønsker at være, uden at skulle gå for meget på kompromis med dig selv.

Book en aftale