Hej – Jeg hedder Jeanette

Jeg er den der hjælper dig som bonusmor med at finde dig til rette i bonusmorlivet, hjælper dig til at knække koden til at være lige netop den bonusmor du så gerne vil være.

Blomst

Hvad handler det lige om?

”Hmm” tænker du måske et splitsekund …..

”Hvordan kan hun det ? Jeg bøvler jo vildt meget i det, og jeg har ofte svært ved at finde mig til rette som bonusmor. Jeg er tit ked af det og føler mig helt forkert og udenfor”.

Hør her…..

Det ved jeg godt og det er det vi skal have ændret på !

Jeg går sammen med dig ind og arbejder med dig, og igennem det knækker vi din kode til dit liv som bonusmor!

”Jamen det er jo ikke mig, det er alt det andet, alle de andre…. ” vil du muligvis sige og tænke.

”Tja…..” men tro mig, det og dem kan du ikke lave om på. Sorry !

Min baggrund for at du støder på mig her….

Jeg har uddannet mig som coach hos Sofia Manning i 2020 og inden det tog jeg skyggevejlederuddannelsen ved psykolog Mette Holm i 2019.

Det startede dog helt tilbage i 2009 hvor jeg blev bonusmor, idet jeg mødte min nuværende mand.

Med denne nye rolle mødte jeg mange nye ting, fede ting og knapt så fede ting…….

Nok allermest mødte jeg mig selv med alle de udfordringer og begrænsende overbevisninger jeg i bund og grund havde dealet med i mange år.

Udfordringer som gjorde, at jeg ofte fik spændt ben for mig selv og på ingen måde var den bonusmor, jeg inderst inde så gerne ville være, men ikke kunne være.

Min rejse var nu for alvor begyndt og det var tid til at kigge indad.

Gjorde det ondt at kigge indad?

Ja for filan….. det var en hård, men på mange måde forløsende rejse.

I dag har jeg nedsat mig som bonusmor coach og jeg hjælper bonusmødre til at knække koden til det gode bonusmorliv. Det gør jeg via alt min viden fra min uddannelser og ikke mindst via min ”livserfaring” som bonusmor.

Kunst

Lidt pral….

Og hvis jeg skal prale med bare en lille smule….

Så er det lykkedes mig ikke at blive blandt de ca. 75 % af bonusmødre, som har måttet opgive at leve i den sammenbragte familie.

Så vil du vide om jeg også kan hjælpe dig med ikke at komme til at indgå i den statistik af dem der må give op, så tryk på linket nedenfor og book en afklarende samtale med mig som varer ca. 30 min.

Jeg vil dog lige advare om, at jeg kan blive meget ”nysgerrig” og derved komme til at gå ”over tid” .

Jeg er som sagt Jeanette og rundede det skarpe hjørne i 2020 (50) og det er mig der står bag firmaet Lindenskov Coaching.

Book en aftale

Tryk på linket nedenfor og book en 30 min. afklarende samtale, så finder vi sammen ud af om jeg vil kunne hjælpe dig tilbage på rette vej i forhold til at blive den bonusmor du ønsker at være, uden at skulle gå for meget på kompromis med dig selv.

Book en aftale