Værdiafklaringsforløb

Går du føler dig frustreret, stresset, ude af takt med dig selv? Så kan et værdiafklaringsforløb være vejen frem.

Et værdiafklaringsforløb er et forløb, hvor vi går ind og får identificeret de værdier du lever efter nu og pejler os hen imod de værdier som du gerne vil leve efter, men muligvis ikke er bevidst om endnu.

Vi bruger 3 sessioner på det og inden 1. session modtager du en fil hvori du kan læse og forberede dig.

Hvad er værdier: vi kan kalde værdier en form for parametre, som vi måler fx vores livskvalitet ud fra. Parametre som for dig er meningsfyldte og som betyder noget for dig. De er med til at give dig din retning i livet.

Værdier er ofte skabt tilbage i barndommen og kan relateres tilbage til vores opvækst, familie, venner, skole osv. Hvis du ville være en ”del af flokken”, så levede du også med de værdier som flokken havde. Det er der egentlig intet galt i, det er sådan vi er som mennesker.

Problemet kan måske opstå senere i livet, hvor du oplever at blive frustreret, stresset, ikke rigtig at kunne tage en beslutning, er i konflikt med dine nærmeste eller lign.

Lige her lever du sandsynligvis efter nogle værdier, som ikke helt føles rigtige for dig, sådan inderst inde. Du lever muligvis mere efter andres værdier end efter dine egne værdier. Vær dog opmærksom på, at værdier kan være ubevidste for os, så derfor er de også svære at navigere i for vores eget bedste.

Hvorfor kan en værdiafklaring være givtig når jeg er udfordret på mit liv som bonusmor?

Ofte når vi bliver bonusmødre, lander vi i en sammenbragt familie, hvor der er andre værdier end vores egne eller rettere… det bliver på en eller anden måde måske mere synligt, at vi ikke rigtig lever efter vores egne værdier, men i forsøget på at skulle have det hele til at gå op i en højere enhed, kommer til at give afkast på egne værdier. Her kan så opstå den frustration du ofte oplever, bl.a. fordi du får sværere og sværere ved at mærke dig selv.

Jeg kan da ikke lave mig om!

Jo det kan vi alle, vi kan blive autentiske i dem vi virkelig er, blive glade og få overskud. Og jo, det kræver noget af dig, at stå stærk i den du inderst inde er, og gevinsten er det hele værd.

Jeg vil gerne være den alle kan lide!

Hvem vil ikke det, det er jo nærmest menneskeligt. Men kan du også lide dig selv og det du står for ?

Jeg er bange for at det kræver for meget !

Vi skal alle start et sted og det skal ikke være med syvmilestøvlerne på. Processen sættes i gang og du er ansvarlig for at komme i mål og nej, det sker ikke med det samme. Men lur mig om ikke når du oplever hvad det kan gøre for dig, at du får blod på tanden for at opnå mere af det gode for dig selv.

Jeg føler ikke jeg har råd til et forløb?

Har du råd til at lade være ?

Og det er blot fordi jeg ved, hvor meget værdi det har at få styr på tingene, så det ikke bliver ved med at være noget skidt. Men jeg er selvfølgelig opmærksom på at det kan være en større udskrivning, så derfor er det muligt med ratebetaling.

Jeg tilbyder

Blade

Mini forløb

Individuel coaching

Forløbet strækker sig over 3 sessioner.

1 session af 1 ½ times varighed.
2 og 3 session af 1 times varighed.

Kr. 3.295,-

Mulighed for ratebetaling.

Blade

Længerevarende forløb

Individuel coaching

1 times coaching kr. 980,00

Klippekortsordning:

5 timer klip      kr. 4.695,00  (939,-)
10 timers klip  kr. 8.900,00 (890,-)

Mulighed for ratebetaling.

Book en aftale

Tryk på linket nedenfor og book en 30 min. afklarende samtale, så finder vi sammen ud af om jeg vil kunne hjælpe dig tilbage på rette vej i forhold til at blive den bonusmor du ønsker at være, uden at skulle gå for meget på kompromis med dig selv.

Book en aftale